Hög tid att gå vidare

Detta är för mig det sista kapitlet i soppan ”Arbetarbladet granskar en bra start”. Jag tänker dessutom försöka hålla mig rätt så kort. I dagens tidning skriver de ledande kommunpolitikerna, på debattplats, en kommentar till den pågående (eller är den avslutad nu?) granskningen som görs av Arbetarbladet. Något sent tycker jag de kommer med sina kommentarer, men det kanske är efter uppmaningen av chefredaktören att avvakta med kritiken till att hela granskningen publicerats.

I alla fall, framkommer väl inga nyheter deras bild sammanfaller rätt så väl med alla oss andras bild, Arbetarbladet har betett sig rätt så småaktigt och oseriöst. Det finns ju ingen annan syn att ha, om man nu inte vill leka Bagdad Bob och försvara saker och ting in absurdum. Arbetarbladet svarar på inlägget, på ungefär samma sätt som han gjort vid samtliga tillfällen som de fått kritik. På en smått oförskämd och förnärmad ton, delger han:

”Ta det ansvaret i stället för att grundlöst påstå att Arbetarbladets granskning inte är seriöst framställd.”

Det summerar väl det hela rätt så bra, Arbetarbladet är felfria och oavsett vad som framkommer är de felfria och 100 % objektiva. Att inte ens ett uns av självkritik skulle infinna sig, tycker jag är märkligt. Men jag tänker inte älta denna historia mer. Det är bättre att blicka framåt och se det positiva i projektet. På måndag tänker jag ta med mig barnen till Gavlerinken för ”Playday”, ett av många bra initiativ från En bra start.

Publicerat av

Håkan Fahlstedt

Född brynäsare och har besökt Gavlerinken sedan treårsåldern. Gjorde några år som supporterklubssordförande. Gick vidare till att bli sponsor och nu tycker jag mest. Här tänker jag fokusera på saker runt Brynäs, mer än matchanalyser.

Lämna ett svar