Inte ok, Brynäs!

Nej, jag har inte börjat på Arbetarbladet och letar fel 😉 Men trots en andraplacering efter snart en fjärdedel av grundserien och endast två matcher utan poäng i år, så är det läge för lite kritik. Det är ju rätt ok att ta en förlust mot exempelvis Örebro borta då och då, men sättet på vilket Brynäs förlorar igår är inte ok. De slarvar alldeles för mycket med detaljerna under den avslutande perioden, särskilt de avslutande minuterna av denna. Det räcker tyvärr med att tumma endast lite på fokuseringen, och en tillsynes komfortabel seger förvandlas snabbt till förlust.

Nu var väl en förlust nära anstående, särskilt eftersom de senaste matcherna har Brynäs inte presterat på topp, men ändå lyckats hitta ett sätt att vinna på. Problemet var ju att Brynäs gör en riktigt bra match i två perioder.

Nya tag mot Skellefteå, jag ser inget annat än att Brynäs studsar tillbaka och ger dem en riktig match.

Salmelas avstängning? Nä, jag orkar inte riktigt…

Publicerat av

Håkan Fahlstedt

Född brynäsare och har besökt Gavlerinken sedan treårsåldern. Gjorde några år som supporterklubssordförande. Gick vidare till att bli sponsor och nu tycker jag mest. Här tänker jag fokusera på saker runt Brynäs, mer än matchanalyser.

Lämna ett svar