Den gamla bloggen återuppstår

Hej!

Det var ett tag sedan jag blev kontaktad av Nyheter24 inför slutspelet 2006 (tror jag det var). De undrade om jag ville vara med och starta en ny site med hockeybloggare. Jag tror det var för att jag då var ordförande i Brynäs Supporterklubb Brooklyn Tigers. Jag tyckte det verkade kul och hoppade på idén. Jag skrev en hel del inlägg under några år, som irriterade en hel del motståndarsupportrar, men som förhoppningsvis gladde desto fler Brynässupportrar. Jag hoppade senare av och började skriva för Brynäsportalen. Nu har jag känt pressen, via Facebook-sidan för den gamla bloggen, att det var dags att ta upp detta med bloggande igen.

Så här är den i ny regi, helt oberoende. Just nu finns varken innehåll, eller ett anpassat utseende, men det är tänkt att det ska vara på plats inom kort. Ett nytt inlägg kommer under kvällen/dagen.

Varmt välkomna ska ni i alla fall vara!
Håkan

Publicerat av

Håkan Fahlstedt

Född brynäsare och har besökt Gavlerinken sedan treårsåldern. Gjorde några år som supporterklubssordförande. Gick vidare till att bli sponsor och nu tycker jag mest. Här tänker jag fokusera på saker runt Brynäs, mer än matchanalyser.

Lämna ett svar